Triphala 500 mg (amalaki, haritaki, bibhitaki) - Swanson Premium

Triphala 500 mg (amalaki, haritaki, bibhitaki) - Swanson Premium

Model:Swanson Health Products
Dostupnost:Dostupno
Cijena:
(Poštarina nije u cijeni) 119,90kn
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja Usporedi

Swanson Premium Triphala

Cijena: 119,90 kn

Pakiranje: 100 kapsula

                jedna kapsula sadrži 500mg triphale

Triphala je ajuverdska kombinacija biljaka. Tradicionalno se korisiti u Indiji već stoljećima zbog pozitivnog učinka na zdravlje. Triphala je kombinacija plodova biljaka amalaki (Emblica officinalis), haritaki (Terminalia Chebula) i bibhitaki (Therminalia bellerica). Prvenstveno se koristi zbog čišćenja organizma i laksativnog djelovanja.

Rješava probleme kronične konstipacije i ublažava simptome bolesti crijeva, kao što su upalne bolesti ili sindrom iritabilnog crijeva. Potiče čišćenje krvi i kao takva ova kombinacija djeluje i detoksikacijski.

Amalaki je biljka bogata vitaminima, mineralima i antioksidansima. Pozitivno djeluje na cirkulaciju, probavno zdravlje, čisti sluznice i membrane. Haritaki biljka također pozitivno djeluje na čišćenje organizma i cirkulaciju, te poboljšava rad živčanog sustava. Bogata je taninima i vitaminima. Bibhitaki potiče rad pluća, bubrega i jetre. Djeluje kao čistač crijeva i snižava razinu kolesterola u krvi.

U kombinaciji ove tri biljke imaju najbolje djelovanje. Triphala poboljšava probavu, apsorpciju nutrijenata, smanjuje nadutost, kronični zatvor i druge probavne probleme. Pozitivno djeluje i na urinarni trakt smanjujući mogućnost infekcija. Ima visok sadržaj vitamina i minerala te zbog toga poboljšava opće stanje organizma dovodeći ga u ravnotežu.

Swanson ekstrakt nevedenih biljaka omogućuje vam učinkovitu detoksifikaciju organizma i rješavanje sve učestalijih probavnih problema izazvanih današnjim stilom užurbanim i stresnim stilom života.

Iskoristite priliku i kupite Swanson Triphala u trgovnini planet Zdravlja.

Napišite recenzijuNapomena: HTML nije preveden!

Loše           Dobro